Translate

tiistai 8. tammikuuta 2013

Kevättä kohti

Niin tosiaan, ollaan taas menossa pikkuhiljaa kohti kevättä ja uutta kasvun ihmettä. Viime syksynä istutin ennätysmäisen vähän uusia sipulikukkia. Lieneekö johtunut sateisesta kesästä ja vielä sateisemmasta syksystä. ettei minulla ollut minkäänlaista innostusta eikä motivaatiota istutuspuuhiin. Onneksi minulla on pihallani tulppaani- ja narsissilajikkeita, jotka jaksavat vuosi vuoden jälkeen ilahduttaa kukinnallaan. Viime kesän kamerakuvaukset sipulikukkien osalta jäivät myös melko  vähäisiksi, mutta onneksi kuvia on koneellani muilta kesiltä.

Tässä kuvia  viime kesältä ja menneiltä vuosilta, joista osa voi olla teille tuttuja Vuodatus-blogistani, mutta haitanneeko tuo.

  Calgary on todella kaunis ja tanakkakasvuinen tulppaani ja upea kukkiessaan. Huonoa on sen melko nopea taantuminen kukinnassa.Tässä Calgary on seuranaan Tulipa Pink Impression ja helmililjat

 

  

11 kommenttia:

 1. Oi, joi mitä ihania tulppaaneja...niin kauniita!

  VastaaPoista
 2. ♥ Oo, mitkä määrät ihania tulppaaneja ♥

  VastaaPoista
 3. Kauniita tulppaaneja. Muutama kuukausi enää kun nousevat.

  VastaaPoista
 4. Oi ja voi, miten ihania kevätkuvia! Valkoiset tulppaanit oikein hohtavat noissa kuvissa. Tule kevät pian...

  VastaaPoista
 5. Todella kauniita tulppaaneja ja kuvia. Mulla on yleensä punaisia ja keltaisia tulppaaneja. Minäkään en istuttanut viime syksynä niin paljon kuin yleensä.

  VastaaPoista
 6. Oih, mitä karkkeja !
  Niin ihania kaikki. Onneksi kuvat eivät taannu vaan niistä saadaan nautiskella myös näin talvella, tämä kavalkaadi oli kuin annos vitamiinia.

  VastaaPoista
 7. Voihan lumo, mitkä tulppaanit! Lempparini ovat nuo valkoiset, täytyypi laittaa ostoslistalle tuo Galgary.

  VastaaPoista
 8. Blogissani on sinulle jotakin!
  http://elamaajaelamyksia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. Ihania! Näistä kuvista tuli kamala keväänkaipuu...

  VastaaPoista