Translate

torstai 1. tammikuuta 2015

Vuosi on vaihtunut

Vanha vuosi on nyt sitten takana ja uusi vuosi tulevine tapahtumineen ja haasteineen edessä. Toivottavasti uusi vuosi tulee meidän jokaisen kohdalla olemaan, jos mahdollista vielä mennyttäkin vuotta onnellisempi. Hyvää, kun elämässä ei koskaan ole liikaa. Vuoden vaihtuminen sujui meillä rauhaisasti. Päivällä kävimme mieheni kanssa Hesassa syömässä lounaan nebalilaisessa ravintolassa ja iltasella nuorin poikani perheineen saapui kanssamme uutta vuotta vastaanottamaan. Syömisen, kahvittelun ja saunomisen jälkeen pulahdimme kaikki lämpimään paljuun ihastelemaan kuutamoa ja naapurien ampumia raketteja taivaalla. Itse emme raketteja ampuneet mitä nyt poikani muutaman, mutta mies kävi sytyttelemässä pihalle paljon roihuja, jotka ovat ehkä enemmän mieleeni, kuin melkoista melua aiheuttavat raketit.




Hyvää uudenvuoden päivää.

18 kommenttia:

  1. Hyvää uutta vuotta sinulle! Kauniit lasipallot ikkunassa. Meilläkään ei ammuta raketteja.

    VastaaPoista
  2. Kiitos samoin Vusi vaihtui aivan tässä kotona hyvän ruuan ja saunomisen parissa. Raketteja meillä
    ei osteta en tykkää niiden paukutuksista enkä raaskii edes rahaa laitta raketteihin

    VastaaPoista
  3. Hyvää uutta vuotta! Mukavalta kuulostaa teidän uuden vuoden vaihtumisen vietto. Raketeista tosiaan ollaan niin monta mieltä, ääni niissä on turhan kova.

    VastaaPoista
  4. Upeaa uutta vuotta. .<3 Aivan upeat punaiset pallot ja enkelit, niin kaunista. <3

    VastaaPoista
  5. Kiitos samoin! Meillä otettiin uusi vuosi vastaan ihan hissukseen,kahdestaan eikä yhtään rakettia ammuttu. Naapurit piti siitä paukuttelusta huolen, meillä ei miehen korvien loukkaamisen jälkeen ole paukuteltu. Eikä kovin paljoa ennenkään. Ulkotulet ja kynttilät on paljon parempia.

    VastaaPoista
  6. Toivotaan tosiaan onnea meille tänä vuonna 2015. Eilen jo talitintti lauloi oikean kevätlaulun! Kylläpä kuulosti mukavalta!

    VastaaPoista
  7. Minäkään en raketeista perusta. Ei olla koskaan niitä ammutta, eikä ammuta. Samoilla linjoilla ollaan asiasta mieheni kanssa ja hyvä niin. Kauniit Pentikin pallot ikkunassasi. Ihanaa alkanutta vuotta ja tulevaa puutarhakautta!

    VastaaPoista
  8. Hyvää alakanutta vuotta myös täältä Keski-Pohjanmaalta. Aivan mukiinmenevään tapaan olettekin sen vastaanottaneet, Täällä liukkaus ja vesikelit häiritsivät ulkoilua.

    VastaaPoista
  9. Onnellista tätä vuotta 2015 kaikkine tulevine nautintoineen. Kaunis maisema ulkona ja sisältä käsin sitä on suurenmoista ihailla ja antaa ajatusten lipua hiljalleen kohti tulevaa. Teillä oli oikein nautittava uuden vuoden vastaanotto ja voin kuvitella kuinka nautit lämpimässä paljussa kuuta katsellen hyvässä seurassa roihujen valaistessa antaen tunnelman kohota ympäriinsä.
    Olin ostanut Rosalle liivin, joka laitetaan päälle tiukasti ja estää pelkotiloja, mm. rakettien kova ääni pelottaa ja ulkona suostui käymään vain hyvin pikaisesti tarpeelleen ja sitten kiireen vilkaan sisälle. Meillä ei ollut raketteja, mutta kyllä niiden äänet ja valot räiskyivät ympäriinsä.

    Hyvää illanjatkoa.

    VastaaPoista
  10. Kiitos Sirkka. Koirille ja miksei myös kissoille uusi vuosi voi olla kyllä melko traumaattinen, jos raketteja ammutaan ympäristössä paljon ja pitkään. Onneksi on olemassa keinoja pahimman pelon voittamiseksi.

    Hyvää ja tunnelmallista viikonloppua.

    VastaaPoista
  11. Ihanan tunnelmallisia kuvia täällä sun blogissa, hyvää uutta vuotta.

    VastaaPoista
  12. Kauniit kuvat sulla blogissa. Enkeli taitaa olla jotain kovenpaa ainetta tykkään . Hyvää tulevaa lopiaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsikka. Pentikin enkelimobile on joululahja vanhimmalta pojaltani muutaman vuoden takaa ja materiaali on ohutta metallia.

      Oikein hyvää loppiaista myös sinulle.

      Poista