Translate

sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Puhu hyvää selän takana-haasteSain tämän mukavan haasteen Annelilta Pihakuiskaajan matkassa- blogista. Kiitos Anneli. Alkujaan haaste on lähtenyt alkuun Maatiaiskanasen Elämää- blogista. Haastesanat kuuluvat seuraavasti: "Jokainen tietää, miltä tuntuu, kun selän takana puhutaan pahaa.  Ja jokainen siihen varmasti ajoittain syyllistyy itsekin. Mutta, nyt haasteena kaikille; Puhu HYVÄÄ jostakin kanssasisaresta/kanssaveljestä selän takana. Ei yleismaailmallisesti, vaan rehellisesti suoraan ja asioiden oikeilla nimillä. He, jotka eivät bloggaa, voivat hyvin osallistua kommenteissa tai muulla haluamallaan tavalla. Levitetään hyvää fiilistä ympärillemme, eikös juu? Jokainen voi varmasti kuvitella, miten kiva on löytää itsestään positiivisia asioita jonkun toisen blogista. Samalla lukijat voivat löytää itselleen uutta mukavaa luettavaa. "


Mietin hyvin pitkään kenestä haluan erityisesti puhua hyvää selän takana. Päädyin lopulta siihen etten nimeä nyt ketään henkilöitä erityisesti, vaan haluan kiittää ihan teitä JOKAISTA hyvästä ja niin paljon antavasta blogiystävyydestä. Olette ansainneet lämpimät kiitokset mm. aina auliisti jakamistanne hienoista vinkeistä ja kokemuksistanne koskien niin puutarhaa kuin kasvien kasvatukseen ja hoitoon liittyviä asioita. On ollut todella mielenkiintoista ja kivaa päästä tutustumaan puutarhoihinne ja projekteihinne siellä.
Olen toki päässyt tutustumaan muihinkin kuin pelkästään puutarhablogeihin ja se on tuonut runsaasti lisäväriä bloggailuun.


Osa puutarhabloggareista on toiminut jo hyvin pitkään puutarhan ja kasvien parissa toisten taas ottaessa vasta ensi askeleitaan puutarhuroinnin parissa. Onkin ollut erityisen mielenkiintoista seurata teitä, juuri puutarhan perustamisen aloittaneita. Tällöin olen voinut muistella teidän kauttanne sitä suurta intoa, antaumusta ja tarmoa, joka on saanut aikoinaan valtoihinsa niin minut kuin varmaan lähes jokaisen meistä, jotka aikanaan olemme ryhtyneet perustamaan juuri sitä omaa ihanaa unelmien puutarhaamme.
Olen päässyt teidän kauttanne myös monille kivoille kuvamatkoille niin kotimaahan kuin ulkomaillekin. Samoin olette jakaneet runsain mitoin mielenkiintoista kuvamateriaalia esim. messuilta, luonnosta, eläimistä ja monista muista tapahtumista ja sattumuksista elämässänne. Siispä kiitos kuuluu ihan teille kaikille.

21 kommenttia:

 1. Ihana postaus. Kiitos itsellesi mukavasta blogista. On ollut kiva seurata sun kauniisti kukkivaa puutarhaa, ihastella upeita kärhöjä ja hienoja piharakennuksia :)

  VastaaPoista
 2. Puutarhablogeissa on ihana positiivinen henki. Kehutaan toisia ja kannustetaan eteenpäin :)

  VastaaPoista
 3. Kauniisti sanottu! Niin se vain on, että jokainen ihminen on kiitoksen arvoinen. Kukin tavallaan ja ajallaan.
  Myös sinulle kuuluu kiitos, sillä blogiasi on ilo seurata. Olen saanut sinulta monia hyviä vinkkejä, joista kärhövinkit haluan mainita erityisesti. Sinulla on myös aina kiittäviä, kannustavia ja rakentavia kommentteja, joista minunkin olisi syytä ottaa oppia.

  VastaaPoista
 4. Blogeista saa todella paljon iloa ja vinkkejä! Kiitos myös sinulle, kun jaksat näyttää kuvia ja kirjoittaa juttuja upeasta puutarhastasi. Niin paljon olemme saaneet vinkkejä kukkaloistoon, siistiin ja kauniiseen puutarhaan,joista minäkin yritän ottaa oppia.

  VastaaPoista
 5. Oi, tää on niin kiva haaste ja sun vastaus on loistava!
  Meillä puutarhablogien keskuudessa on niin mahtavia persoonia ja sydämellisiä ihmisiä, että jokainen ansaitsee kiitoksen ja huomion.
  Niin kuin Between tuolla ylempänä mainitsi myös sinulle kuuluu kiitos. Blogisi on ensimmäisiä puutarhablogeja, mitä aloin aikoinaan seuraamaan. Luulen, että ensin bongasin " Sinisen oven takana"- blogin ja heti toisena sun blogin. Kiitos kaikesta inspiraatiosta, neuvoista, upeista kuvista ja kaikista kauniista kommenteista vuosien aikana! <3
  Minulla on tähän vielä vastaamatta, mutta vastaan kyllä. :)

  VastaaPoista
 6. Ihana, kun kirjoitit aiheesta ja vielä näin kauniisti <3 Allekirjoitan tämä täysin <3 Mukavaa uutta viikkoa Sinulle :)

  VastaaPoista
 7. Kauniisti kirjotat. Kiitos siullekkin. Mukava on seurata siun blogia ja ihhailla erikoisesti kärhökasvatustasi. Miekin oon näistä eri blogeista nähny paljon semmosii kasveja, joita en tienny olevankaan.

  VastaaPoista
 8. Sehän on kiva näin selän takana pahaa puhumisen-aikakaudella, kun puhutaan hyvää toisista! Hyvä postaus!

  VastaaPoista
 9. Ihana postaus! Tällaisesta aamun aloituksesta sai kyllä hyvän mielen :) Ja ihan totta joka sana, minkä kirjoitit. Sinunkin blogisi ansaitsee kehut ja kiitoksen <3

  VastaaPoista
 10. Niin kauniisti kirjoitit! Kaunis kiitos myös Sinulle!! Maailmassa on niin paljon pahaa, jokainen kaunis sana on kuin kukkanen - siitä tulee hyvä mieli. Paljon kaikkea hyvää olen blogistasi löytänyt ja iloinnut olen myös tavastasi kirjoittaa!

  Kaikkea hyvää Sinulle!

  VastaaPoista
 11. Hyvin kirjoitettu ja minusta tämä on ollut hyvä aihe kirjoittaa. Koskaan ei puhuta liikaa hyvää! Kiitos myös sinulle kivasta blogista ja monista vinkeistä juuri tällaiselle 'untuvikolle' :)

  Kaunista uutta viikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
 12. Kiitos myös sinulle ja ihanalle blogillesi. Olen samaa mieltä kanssasi, kuin itse olisin kirjoittanut .

  VastaaPoista
 13. Ihana postaus ja niin kiva haaste! Onneksi sinäkin olet täältä löytynyt, sinulla on niin kiva hyvänmielen-blogi jossa on mukava vierailla♥ Ihanaa alkavaa viikkoa❤

  VastaaPoista
 14. Blogimaailmaan suola on juuri se, että blogit ovat erilaisia. Jokaiselle jotakin.
  Hieno postaus!

  VastaaPoista
 15. Kaunis postaus. Juuri näin, kaikki me olemme erilaisia ja siksi meistä muodostuu niin upea kokonaisuus.

  VastaaPoista
 16. Olipa ihanaa luettavaa.♥ Tätä me kaikki tarvitaan.♥ Leppoisaa alkavaa viikkoa sinulle.♥

  VastaaPoista
 17. Hyvän puhuminen ja sen vastaanottaminen on joillekin ihmisille vaikeaa, mutta täytyy sanoa, että tätä oli kiva lukea, on aina mukavaa, kun kiitetään ja kehutaan. Vaikka tämä olikin kollegiaalinen kiitos, niin sinulle voi suoraan antaa suuren kiitoksen, että olet täällä puutarhablogimaailmassa. Paljon mahdottoman hyviä neuvoja, vinkkejä ja kauniita kuvia. Kärhösi lyövät ällikällä ja niiden kuvien kautta varmaan löysinkin aikoinaan sinun blogisi! Kiitos, Kruunu Vuokko

  VastaaPoista
 18. Leppoisaa alkavaa viikkoa sinulle.♥


  Royal1688

  VastaaPoista
 19. Hyvä kirjoitus. Olen ehdottamasti samaa mieltä. Mukavaa kuluvaa viikkoa :)

  VastaaPoista
 20. Lämpimät kiitokset vielä teille kaikille kommenteissanne.w

  VastaaPoista