Translate

maanantai 29. joulukuuta 2014

Raakasuklaakonvehdit

Joulu hujahti mielestäni ohi tosi nopeasti ja vuoden vaihtuminenkin on todella lähellä. Pakkanen paukkuu nurkissa vielä toistaiseksi. Olen nauttinut kovasti täällä etelässä luontoa tällä hetkellä verhoavasta lumivaipasta. Lunta satoi juuri sopivasti aatoksi ja teki pihamaasta satumaisen kauniin. No iloni näyttää jäävän valitettavan lyhykäiseksi, sillä huomiseksi on luvattu jo nollakeliä.

Jouluisia herkkuja tuli syödyksi enemmän, kuin oli tarkoitus, mutta niinhän siinä tuppaa aina kohdallani käymään. Nyt sitten on taas liikunnan vuoro, jotta painon saa palautettua mahdollisimman nopeasti normaaliksi. Tässä kuitenkin herkku, jonka on sekä terveellistä, että maistuvaa.


 Mieheni teki jouluksi raakasuklaata, joka on kokonaan vailla sokeria ja siksi oikeaa superfoodia. Yksi pala päivässä riittää vallan mainiosti kahvin kanssa nautittuna. Ja mikä parasta, tämän herkun nauttiminen ei aiheuta lainkaan huonoa omaatuntoa terveellisyytensä takia.


Raakasuklaa sisältää kylmäpuristettua kaakaovoita, neitsytkookosöljyä, agavesiirappia, lucumajauhetta, gojimarjoja, raakakaakaojauhetta, macajauhetta sekä himalajansuolaa.
  

10 kommenttia:

 1. Onpa terveelliset herkut teillä ! Superfoodeja täynnä ! Ei tosiaan tarvitse potea huonoa omatuntoa noiden takia. =)

  VastaaPoista
 2. Onpa hyvän näköiset herkut :)

  VastaaPoista
 3. Ystäväni luona olen maistellut raakasuklaata. Pieni pala tuntui vievän makeanhimon.
  Kauniin ja herkullisen näköisiä nuo miehesi taidonnäytteet.
  Täällä on valitettavasti syöty niitä herkkuja, joista tulee hieman huono omatunto...

  VastaaPoista
 4. Kuullostaa todella superilta tuo raakasuklaa. Täällä Raumalla on ruokapuoti Lumossa aina välillä raakasuklaakursseja, pitäisi kyllä joku kerta osallistua. Kunhan saan aikataulut sopimaan.....

  VastaaPoista
 5. Hyvän näköisiä, En ole koskaan kuullut raakasuklaasta. No nyt kuulin. Vaikuttaa hyvält.

  VastaaPoista
 6. Näyttää tosi herkulliselta! Sinulla on kätevä mies, kun osaa tuommoisia tehdä. Kollegani on myös kovasti innostunut raakasuklaan teosta.

  VastaaPoista
 7. Kiitos paljon kaikille kommenteistanne.

  VastaaPoista