Translate

tiistai 21. helmikuuta 2017

Recognition Award - tunnustus/haaste


Sain tämän haastetunnustuksen Terrafiore- Puutarhassa blogista täältä. Tunnustus sisältää haasteen vastata muutamaan kysymykseen bloggaamisesta.

Blogger Recognition Award

1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen.

Kiitokset ensinnäkin tunnustuksen antajalle. Haasteen saamisesta on jo pitkästi aikaa, mutta nytpä siis viimein vastailen.


2. Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen.

Bloggaamisen aloitin alkuaan Vuodatuksen puolella ja sen kaaduttua siirryin sitten pitkään harkittuani tänne Bloggerin puolelle ihan 2011 vuoden lopussa. Voin todeta, että eipä ole tarvinnut ainakaan  tähän mennessä päivääkään katua tänne siirtymistäni.

Minulle bloggaaminen on miellyttävä ja mukava tapa kommunikoida samanhenkisten puutarhaharrastajien kanssa. Saada ideoita, kokemuksia ja vaikutteita erilaisista blogeista. Blogini toimii myös pitkälle eräänlaisena päiväkirjana, johon tulee kirjattua paljon muutakin, kuin vain pelkästään puutarhaan liittyviä asioita.3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille.

Olen huono antamaan ohjeita aloittelijoille. Mielestäni omien ajatusten ja persoonallisuuden esille tuominen jo pelkästään riittää hyvin pitkälle.

Omassa blogissani kuvat ovat melko suuressa osassa ja tekstit pyrin pitämään aika lyhyinä ja napakoina. Pyrin myös lähes aina vastaamaan saamiini kommentteihin, koska se on minusta jo kohteliaisuussyistäkin tärkeää ja osoitus vierailijoilleni siitä, että heidän viestinsä ovat huomioituja ja tervetulleita. Vierailen myös hyvin mielelläni lukulistallani olevissa blogeissa ja pyrin myös kommentoimaan aina, kun aika vain suinkin antaa siihen mahdollisuuden.

4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi.

 Haastaja ja linkki  löytyvät tuolta sivun yläosasta.

Nimeä 10 bloggaajaa palkinnon saajiksi.

Nyt en valitettavasti ole seurannut moniko teistä blogiystävistäni on jo saanut kyseisen haasteen, joten halutessasi voit napata tämän mukaasi.

41 kommenttia:

 1. Mukava haaste!
  Mantelilaaksossakin käynyt haaste. =)

  VastaaPoista
 2. Mukavat vastaukset. Minustakin on kiva huomioida kommentoijat ;)

  VastaaPoista
 3. Kuvat on miälestäni puutarhaplokiis iha välttämättömiä. Aina ei sanojakaa tarvita....ainakaa montaa :)
  Teillon saman verran lunta ku meilläki. Ihan tajuton rönsyleimumatto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat kyllä puhuvat aina puolestaan. Tuo talvikuva on muistaakseni tammikuun puolella otettu, mutta lunta on täällä vielä tällä hetkelläkin ihan mukavasti. Rönsyleimu on kyllä kiitollinen kukkija.

   Poista
 4. Onpa kiva nähdä laajempi kuva teidän talvisesta puutarhasta. Miten mahtavat havut! Ja viimeinen kuva mukava lupaus tulevasta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Havut ovat kyllä talvisen pihan pelastus.
   Kevättä kohti tosiaan harpotaan pitenevin askelin.

   Poista
 5. Olipa kiva lukea vastauksiasi! Minäkin olen samaa mieltä kuvien tärkeydestä. Kauniit kuvat sinulla tässäkin postauksessa! :)

  VastaaPoista
 6. Kiva oli lukea haasteen vastauksia. Sinulla on niin kaunis blogi tänne on aina kivaa tulla katsomaan kiitos :)

  VastaaPoista
 7. Sinulla on kaunis ja uskomattoman runsaskukkainen puutarha, kiitos kun näytät sitä meillekin! Viimeisessä kuvassa on lupaus tulevasta, mutta meillä se ei todellakaan ole noin runsasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eevi. Rönsyleimu nyt vain näyttää jostain syystä viihtyvän pihallamme toisin, kuin moni muu kasvi.

   Poista
 8. Tämä on kiva haaste. Kivat vastaukset ja upeat kuvat.

  VastaaPoista
 9. Haasteet ovat aina mukavia ja niiden kautta on tullut monta kivaa blogia tutuksi.
  Kommentoiminen puolin ja toisin on sekä kohteliasta että myös yksi bloggaamiseen kuuluva elementti. Vuorovaikutuksellisuus on asia, jota en aikoinaan osannut odottaa, mutta josta olen saanut valtavasti tietoa ja apua.
  Sinulla on kaunis piha ja paljon annettavaa meille muille. Tuoreena muistissani on yhä upea kärhöpostauksesi. Mukavaa, että olet täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos sanoistasi Between. Vuorovaikutus on todella hieno asia ja jokaisesta blogista saankin aina jotain uutta inspiraatiota myös itselleni ammennettavaksi.

   Poista
 10. Kiva oli lukea tätä ja nuo kummatkin kuvat sykähdyttävät!

  VastaaPoista
 11. Mietteesi ja neuvosi bloggaamisen suhteen ovat hyviä. Blogin pitää olla omanlainen, ja suhteita muihin bloggareihin kannattaa hoitaa. Minäkin olen vastannut tähän haasteeseen.

  Upea kukkapaljous ! Laitoin aikaisemmin lapulle nimen "rönsyleimu" jotta muistan hankkia sitä omaan pihaan. Lappu on tietokoneeni vieressä 😀Meillä on sammalleimua, mikä sekin on kaunista, mutta ei noin rehevää. Ihana väri. 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Rönsyleimu on tosi kiitollinen ja runsaskukkainen kasvatettava ja lisäksi mainio maanpeitekasvi paikassa missä se viihtyy. Rönsyleimun sanotaan viihtyvän hapahkossa maassa, mutta mielestäni hyvin salaojitettu kasvupaikka on se kaiken ydin.

   Poista
 12. Kiva postatus.Tuon 3 kysymyksen vastauksen kanssa olen samaa mieltä kanssasi.Minä arvostan sitä suuresti,että bloginpitäjä huomio kommentit ja vastaa niihin kykyjensä mukaan.Silloin tuntee itsensä tervetulleeksi toistekin.Ja sinä olet niin tehnytkin.On aina mukava piipahtaa blogissasi.Jatka vaan samaan malliin =)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula. Sinun palautteesi on aina ollut hyvin positiivista ja kannustavaa ja olet ollut jo pitkään blogini seuraajana. Kommenttisi ovat aina tervetulleita.

   Poista
 13. Kiva postaus. Juu, kuvia olla pitää!

  VastaaPoista
 14. Congratulation on your award, Kruunu Vuokko! I agree with you, our blogs is a perfect way to communicate to other people, and to be a dairy.
  Please, download the Google translator on your blog!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank¨s Nadezda. That's really true. Well, I'm not familiar with Googles blogtranslator. I have to study it a litte bit.

   Poista
 15. Upeat kuvat ja kivat vastaukset. <3
  Minä taidan kuulua aika pieneen vähemmistöön, jonka mielestä on tärkeämpää käydä tervehtimässä kommentoijaa tämän omassa blogissa kuin vastata kommenttiin omassa blogissa. Toki vastaan omaan kommenttiosioon myös, jos kommentissa esimerkiksi kysytään jotain. :)
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 16. Kiitos Sara.
  Jokainen toimii varmasti parhaaksi toteamallaan tavalla näiden kommenttien suhteen.
  Mukavaa loppuviikkoa myös sinulle Sara.

  VastaaPoista
 17. Kiva, napakka postaus :) (Ja mielektön kukkaloisto -ah!)

  VastaaPoista
 18. Kiva lukea, että bloggaaminen on vienyt mukanaan ja tuonut myös paljon uutta ja inspiroivaa. Kommentointi ja kommentteihin vastaaminen on minustakin tärkeä osa bloggaamista ja sen yhteisöllisyyttä.

  VastaaPoista
 19. Kaunis talvikuva puutarhastasi! Ja kovasti paljon kiitoksia, kun usein saan lukea kommenttisi blogissani, että olet käynyt vierailulla!!

  VastaaPoista
 20. Kiitos. Vierailulla on kiva käydä.

  VastaaPoista
 21. ♥Oih.. niin kaunista♥ on puutarhassasi.♥

  VastaaPoista