Translate

tiistai 17. joulukuuta 2019

Koti alkaa pukeutua jouluun

Jouluun on enää viikko aikaa ja siihen liittyvät valmistelutkin alkavat olla jo aika hyvällä mallilla.  Huoneet on siivottu ja piparit ja pullat leivottu. Jouluinen tunnelma alkaa myöskin vallata mielen yhä enenevässä määrin joululaulujen soidessa ja jouluisten tuoksujen tulviessa kutkuttavasti nenänpäähän.


Joulutontut ja pukit on jo kaivettu esiin ja laitettu jokavuotisille, tutuille paikoilleen lastenlasten ja miksei myös aikuistenkin iloksi.
 

  

Lisää jouluisia tunnelmia tulossa vähän myöhemmin.25 kommenttia:

 1. Siinäpä olikin tonttu poikineen! Ihania joulun tunnelman tuojia. :) Kaunis käpykranssi. Mukavaa joulun aikaa sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos keijunkukkanen.
   Ihanaa joulun odotusta. 🕯🕯

   Poista
 2. Sulosia,tonttuja....
  Ihailin myös käpykranssia ja käpykuusta,todella kauniit.
  (minäkin keräsin pesin kävyt ja uunissa kuivasin:)..niin jäi tänäkin jouluna tekemättä...olen ihan oikiasta aatellu,jouluaskartelut täytyy aloittaa syyskuussa,kun materiaali vielä luonnosta voi hakea:))
  Sinulla aivan ihanat tuo lipasto /vitriini.kerrassaan ihanat:)
  Paperinen joulutaulu in paras!! ;))
  joka joulu samat koristeet,mutta joka joulu niissä on jotain uskomattomaanuutta taikaa:)
  Jouluun valmistelu ja joulun odotus on ihanaa aikaa...
  Toivotan ihania jouluisia touhuja,hyviä tuoksuja ja kaunista joulumusiikkia:)
  Sinulle Kruunuvuokko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa.
   Ihanaa ja tunnelmallista joulun odotusta sinulle. 🕯🕯

   Poista
 3. So cute and festive!I love your gorgeous cabinet! Merry Christmas!

  VastaaPoista
 4. Thank you. Merry Christmas to also.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanasti olet kotisi jo koristellut kuten sanoit lapsenlasten iloksi ja myös aikuisten. Kaikille riittää katsottavaa ja ihailtavaa. Teillä on kauniita vanhoja huonekaluja ❤ joulukoristelut on täällä vielä vaiheessa, mutta etenee viikonloppuna. Minulla on sinulle haaste blogissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään kahden pikkuneidin vieraillessa meillä käytiin tervehtimässä yhdessä kaikki tontut. Jokainen pukki ja tonttu sai myös nimen heidän toimestaan.
   Kiitos haasteestasi Nila.

   Poista
 6. Voin hyvin kuvitella, miten ihastuksissaan lapset kiertävät kaikkien eri tonttujen luona! Sitä innostusta ja iloa onkin mukava seurata ja tämä saa aikuisetkin joulumielelle. Olet jo pitkällä valmisteluissa, joten saat viettää leppoisaa viikkoa joulua odottaen. Onnellista joulunodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lastenlapsille on ihana laittaa jouluisia juttuja ja ihan niin kuin sanoit, heidän myötään saa jouluisen mielen myös itselleen.
   Kiitos samoin sinulle.

   Poista
 7. Niin ihanan joulun tunnelmaa jo siellä:)

  VastaaPoista
 8. Oi mikä valikoima tonttuja ja pukkeja! Kaunista punaista riittää taustaksi ja vielä kransseja kävyistä! Kaikki on hurmaavan jouluhenkistä!

  VastaaPoista
 9. Kotisi on jo valmis jouluun. Kauniita kransseja ja lystikkäitä tonttuja. Jouluun kuuluu perinteiset joulukoristeet, jota vuosi toisensa jälkeen nostetaan esiin. Lasten kasvun myötä yritin muuttaa koristeiden määrää ja sijoittelua. Sain oitis palautetta, että tietyt joulukoristeet on oltava tutuilla paikoilla. Nyt lapset ovat sentään jo niin aikuisia, että luovat vähitellen omia jouluperinteitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä tehtävää riittää, mutta aikataulussa ollaan.
   Näin se menee, minäkin haluan vaalia perinteitä ja toivon niistä jäävän kivoja muistoja niin lapsille kuin lapsenlapsillekin.

   Poista
 10. Aivan ihania joulutonttuja!:) Mistä ihmeestä olet löytänyt niitä?
  Pidin myös käpykranssista ja -kuusesta. Eräässä toisessa blogissa oli käpykuusen teko-ohjeet, ihastelin niitä jo siellä. Pitäisiköhän joskus kokeilla... Oletko itse tehnyt nuo käpykoristeet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulutontut ja pukit jotka ovat miellyttäneet silmääni, olen hankkinut vuosien varrella milloin mistäkin. Osan olen saanut myös lahjaksi.
   Käpykranssin ja kuusen tein viime jouluksi ja olohuoneen pöydällä olevan kranssin puolestaan jo monta vuotta sitten.

   Poista
 11. Oi miten kauniit kuvat ja ihanaa joulutunnelmaa♥ Leppoisia joulunalus päiviä sinne♥

  VastaaPoista
 12. Teillä vipeltää tonttu jos toinenkin! Korvatunturi ei taidakaan olla Lapissa vaan jossain teidän lähistöllä, kun tontut noin hyvin teillä viihtyvät ;) Lasiovinen kaappi on kaunis. Ovatko siinä olevat joulupukkikuvat tarroja vai ihan maalattuja? Mukavaa joulunodostusta!

  VastaaPoista
 13. Aika monta niitä tosiaan on.
  Lasivitriineissä olevat tontut ovat tahraamattomia tarroja, jotka on helppo irrottaa ja kiinnittää uudestaan.
  Ihanaa joulun odotusta myös sinne teille.

  VastaaPoista