Translate

sunnuntai 27. joulukuuta 2020

Joulukukkia

                                                                                  

Valkoinen amaryllis aukaisi joulun kunniaksi lisää kukkiaan. 


Kaikki amaryllikset ovat joulukukkien aatelia. Niin kauniita ja näyttäviä. 


Kukintansa uusiva orkidea aukaisi myös loput nupuistaan sopivasti jouluksi.




Hyasintit eivät valitettavasti ehtineet aukaista kukkiaan aatoksi, mutta nyt ne ilahduttavat tuoksullaan. 


Kukat tilattiin sittarista. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä tuli tieto tilaamieni vaaleanpunaisten hyasinttien loppumisesta tilapäisesti. Uutta tilausta tehdessä en sitten enää uskaltanut valita mitään tietyn värisiä kukkia, etten vain jäisi täysin ilman jouluhyasintteja. Sain lopulta kukat, mutta nuppuisina niiden väristä ei ollut tietoa. No, ei ihan paras mahdollinen väriyhdistelmä.


Lahjaksi saamassani  kauniissa kukkakimpussa amaryllikset ovat myös aukaisseet punaiset nuppunsa. 



Mukavaa loppuvuotta kaikille.





22 kommenttia:

  1. Kauniita! Valkoinen kerrattu amaryllis on lempparini. Ostin tänä jouluna vain hyasintteja. 3v amaryllis näyttää nyt pukkaavaan kukkavartta, mutta ei joudu loppiaseksikaan.

    VastaaPoista
  2. Kauniita joulukukkasi!🌷
    Mukavaa loppuvuotta!,Sinulle Kruunuvuokko 🤗🧡

    VastaaPoista
  3. Pidän kovasti valkoisista kukista. Maljassa oleva mehitähti on hieno.

    VastaaPoista
  4. Samoin sinulle! Kauniita asetelmia. Tykkään eniten alimmasta. Minullakin hyasintti piti nuppunsa kiinni jouluna ja aukes vasta sen jälkeen. Se onkin ainoa joulukukkani :)

    VastaaPoista
  5. Kauniita joulukukkia, ihan jokainen. Minulla kävi hyasinttien kanssa samalla tavoin eli väristä ei ostohetkellä ollut varmuutta. Kaksi oli sinistä ja yksi valkoinen. Mieluummin olisin ottanut kaikki valkoisena tai vaaleanpunaisena, mutta kauniita ne sinisetkin ovat.
    Mukavia välipäiviä sinulle!

    VastaaPoista
  6. Kauniit joulukukat. Tuo kerrottu valakonen tuntuu kukkivan kaikilla ylenpalttisesti! Harmi kun ei miun mukula kukkinukkaan valakosia kerrottuja kukkia!

    VastaaPoista
  7. Minulla on joulukukat avautuneet juurikin sopivasti jouluksi osa oli jopa ennen joulua kauniita tulilatvat muunmuassa menee nyt roskiin. Pitää katsoa kun menee kauppaan jotain uutta.

    VastaaPoista
  8. Kauniit joulukukat! Tuo valkoinen kerrottu amaryllis on oma suosikkini ja joka vuosi toivon saavani sellaisen. Nupullisina niistä ei oikein tiedä, ovatko kerrottuja vai yksinkertaisia. Minulla osa joulukukista ehti kukkia ennen joulua ja osa on nyt parhaimillaan. Mukavia vuoden viimeisiä päiviä!

    VastaaPoista
  9. Amaryllikset hyasinttien kanssa ovat omatkin joulukukka suosikkini, niin kauniita tunnelman luojia.

    VastaaPoista
  10. Ihania joulukukkia! Multa jäi klasinvälihyasintit laittamata, vaikka ilimat olisivakki ollu niille suatuusat, ku oletin omien amaryllisten kukkivan just joulunaki. Toisin kävi. Mukavia välipäiviä!

    VastaaPoista