Translate

torstai 14. helmikuuta 2013

Kiinalaisia teekukkia

Kiinalaiset teekukat ovat melko erikoisia ja hauskan näköisiä, varsinkin auenneena. Mieheni toi teekukat Pekingissä työmatkalla ollessaan pari vuotta sitten. Lupasin jo jonkin aikaa sitten Hannalle Hannala- blogiin laittaa kuvaa näistä teekukista ja meinasi jo unohtua koko antamani lupaus. Anteeksi Hanna. Tässä nämä nyt ovat.


 


  Teepurkki










 




 Kiinalaisia teemukeja

 


   Teekukka auenneena







8 kommenttia:

  1. Kauniita ja erikoisia teekukkia. Pystyykö auenneen kukan vielä kuivaamaan ja säilyttämään? Teepurkitkin ovat aivan ihania!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kruunuvuokko tästä(kin) postauksesta :) Mulla on niin hutera tuo muisti jotta älä suotta pahoittele. Hienoa päästä näkemään tuo kukka, ja ihan aidolta se näyttää avautuneena, on siinä ollut taitavat sormet jotka ovat tuon sykerölle kerineet. Aito teeseremonia on varmasti upea elämys.

    Hyvää ystävänpäivää !

    VastaaPoista
  3. Voi miten kauniita! Oikein hyvää ystävänpäivää, Kruunuvuokko!

    VastaaPoista
  4. Saraheinä, en ole kokeillut uudelleen kuivaamista, mutta luulen että kun kukka kuumassa vedessä aukeaa ja hetken hautuu on se luovuttanut kaiken makunsa ja on pois heitettävissä.

    VastaaPoista
  5. Hanna, teekukan maku on mielestäni hieman samanlainen, kuin vihreässä teessä. Ehkä hivenen voimakkaampi.

    VastaaPoista
  6. Kauniita kaikki, teekupit, teekukat, kannut ja oih!

    VastaaPoista