Translate

tiistai 16. toukokuuta 2017

Kivan keväistä.

Tänään on ollut vihdoin kivan keväistä ja lämmintä ja jopa paljain jaloin tarkeni hetken istuskella ulkona nauttimassa auringosta ja linnunlaulusta. Pienet tomaatintaimet rohkenin viedä jo eilen kasvihuoneeseen. Tosin lämpöpuhallin on ajastettu suojaamaan taimia, jos yölämpötila putoaa liian alhaiseksi.

Äitienpäivä kului meillä taas hyvin perinteiseen tapaansa. Lähes koko perhe pääsi vierailemaan  luonamme.


Aamun aloitimme kuitenkin kaksin mieheni kanssa juomalla äitienpäiväkahvit ja nauttien siippani leipomasta raakakakusta sekä  myöskin hänen valmistamistaan raakasuklaakonvehdeista.

22 kommenttia:

 1. Sait hianoja kukkia!
  Me keräännyttihi kaikki mun äiteen tyä. Vein mennessäni osan tariottavista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Parhainta onkin aina perheen yhteen kokoontuminen äitienpäivänä.

   Poista
 2. Ihana on siippasi, kun tällaisia on sinulle taikonut. Minä rakastan pöydän kattautsia ja etenkin kun ne ovat kauniita. Se vaan on niin hyvä yhdistelmä kauniin kukka asetelman kanssa. Tästä postauksesta nauttii kyllä silmät ja mieli.

  VastaaPoista
 3. Mieheni on aina avioliittomme alusta asti leiponut minulle kakun äitienpäiväksi. Nyt, kun olemme olleet vähähiilihydraattisella ruokavaliolla muutaman vuoden on perinteinen täytekakku vain vaihtunut raakakakuksi.

  VastaaPoista
 4. On teillä ollut ihana äitienpäivä. Meillä lapset tulevat vasta ruotsalaisten Äitienpäivänä tällä kertaa.. Suloseni kanssa kuitenkin vietimme yhdessä ja kävimme täällä seurojen perinteisissä Äitienpäivä juhlissa jossa Suloseni lauloi Äideille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan hienoa kuunnella oman miehen laulua äitienpäiväjuhlassa.

   Poista
 5. Tunnelmallinen äitienpäivä aamu ♥

  VastaaPoista
 6. Ihana siippa sinulla, kun myös leipoo. Meillä Ukkokulta tekee kyllä ruokaa, mutta leipomiseen hän ei taivu. Ihan hyvä järjestely tämäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieheni kyllä leipoo ja laittaa myös ruokaa ihan kiitettävästi. Tuntuu ihanalta, kun välillä saa istua valmiiseen pöytään, eikä itse tarvitse olla kauhanvarressa.

   Poista
 7. Raakakakkusta saa tosi hyvän vähemmillä hiilareilla. Oikein kaunis kakku ja niin sävy sävyyn pöytäliinan kanssa.
  Meillä on kakku ja muut leipomishommat olleet aina minun heiniäni, ruokahommat ovatkin sitten mieheni erikoisalaa.

  VastaaPoista
 8. Voi, miten kaunis kattaus! Ja ihanat kimput!

  VastaaPoista
 9. Miehen tekemä kakku ja suklaa, harvinaista! Sinua on onnistanut 😀

  VastaaPoista
 10. Mieheni kyllä osaa hemmotella ja muistaa juhlapäivinä.

  VastaaPoista
 11. Onpa sinulla ihastuttava leipova mies! Onko raakakakut hyviä, en ole koskaan vielä kokeillut? Ihanat kukat sait ja suloinen keväinen kattaus teillä ollut. Eiköhän ne tomaatit nyt pärjäile kasvihuoneessasi, toivotaan, ettei enää takatalvi ilmaannu.

  VastaaPoista
 12. Jestas sait miehen tekemän kakun ja niin namin näköinen! Minä sain oman äidin tekemää kääretorttua! Sekin oli hyvä :)

  VastaaPoista