Translate

maanantai 4. toukokuuta 2020

Uusia terassikalusteita



Viime lauantaina auto toi Askosta tilaamamme terassikalusteet eli polyrottinkisen sohvan ja pöydän suoraan kotiovelle. Helppoa ja huoletonta.


Samassa kuljetuksessa tuli myös tilaamamme aurinkovarjo. Varjon halkaisija on kolme ja puoli metriä, joten se antaa kivasti suojaa auringonpaisteelta terassilla oleskellessa. Oikealla näkyvän pyöreän ja hyväkuntoisen terassipöydän saimme poikani perheeltä, kun se kävi heille tarpeettomaksi. Pöytä etsii vielä lopullista sijoituspaikkaansa ja siirtynee jatkossa ehkä yläkerran parvekkeelle.


Vielä on terassi täysin ilman kesäkukkia, mutta eiköhän niitäkin sinne jossain vaiheessa ilmesty.

Mukavaa viikon jatkoa.


26 kommenttia:

  1. Onnea uusille terassikalusteille, tuossa sohvalla voisi mukavasti ottaa pienet päikkärit, jos ei ole erityistä puuhaa meneillään :). Toisaalta mahtuu useampi myös istumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Istumatilaa tuli nyt tosiaan hieman lisää. Päivätorkut tapaan ottaa pehmustein varustetussa kiikussa.

      Poista
  2. Hienon näköiset kalusteet! Mukava aamukaffet nauttia, päivänokoset pihatöiden lomassa ja iltaa viettää sievällä ja viihtyisällä terassilla. Päivänvarjo tuo mukavasti suojaa auringon paisteelta. Meillä on puiset pihakalusteet ja niitä on tosi raskas siirrellä, kun ovat semmoisia koleroita. Uusista pihakalusteista haaveilen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erityisesti tuohon päivävarjoon olen hyvin tyytyväinen. Todella tukevaa tekoa, jota en usko kovan tuulenkaan pahemmin riepottelevan.

      Poista
  3. Onnea uudelle ryhmälle. Tuohon onkin mukava istahtaa hetkeksi nauttimaan kesästä. Ja miksei talvellakin.

    VastaaPoista
  4. Onnia uusille kaluulle! Hyvin tyylihin sopivat.

    VastaaPoista
  5. Ihanat kalusteet ja reilunkokoinen varjo kyllä teidän nyt kelpaa 🤗. Muutamia orvokkeja ostin jo mökin terassille. Pitää minunkin hankkia niitä vielä myös tänne kotia.

    VastaaPoista
  6. Onnittelut uusille kalusteille. Nyt on viihtyisä kahvittelupaikka valmiina. Kukat ehtivät myöhemminkin.

    VastaaPoista
  7. Nyt on terassilla hieman enemmän istumatilaa isommallekin porukalle. Lisänä on pöytä johon mahtuu yhteensä kuusi ruokailijaa ja lisäksi vielä pehmusteilla varustettu kiikku johon mahtuu kolme.

    VastaaPoista
  8. Kauniit ovat kalusteet, kyllä siellä nyt kelpaa istuskella ja nauttia kesästä!
    Hyvää toukokuuta sinne teille!

    VastaaPoista
  9. Kiitos.
    Mukavaa toukokuun jatkoa myös sinulle.

    VastaaPoista
  10. Kiva tkalusteet, meillä on parvekkeella samaa.
    Kivaa toukokuuta!

    VastaaPoista
  11. Nätit kalusteet ja sopivat hienosti paikalleen. Meillä on patiolle mietinnässä jonkinlainen aurinkosuojaratkaisu. Aiemmin pohdimme, jos rakentaisi ihan katoksen ruokaryhmän ylle, mutta sen pitäisi olla todella korkea, jotta se ei tulisi keskelle takkahuoneen ikkunaa ja lisäksi neljä jalkaa nurkissa saattaisi haitata patiolla liikkumista. Nyt olemme pohtineet, josko hankkisi tuollaisen aurinkovarjon. Miten tuo käyttäytyy kovassa tuulessa? Ja saako varjon vedettyä helposti "suppuun", myrskyisämmän kelin varalta? Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  12. Kiitos. Aurinkovarjo on aika tukevaa tekoa. Varjon jalkaosassa on neljä kolmion mallista painavaa kivipalasta, joiden uskon pitävän varjon hyvin paikallaan. Varren jalkaosassa on myös paikat neljälle ruuville, joilla sen voi halutessaan kiinnittää terassiin. Varjon saa kätevästi suppuun ja sille on myös oma suojapussi mihin varjo on kätevä sujauttaa sisään. Varjo oli melko hintava, mutta huonot kokemukset halvemmista malleista sai meidät päätymään tähän aurinkovarjoon.

    VastaaPoista
  13. Upea kalusto :) Polyrottinki on niin helppohoitoinen. Meillä kalusteet kesät talvet taivasalla, eivätkä ole menneet miksikään. Valkoinen varjo oli hyvä valinta. Tummat varjot haalistuvat rumiksi auringossa. Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Polyrottinki on ilmeisen helppohoitoinen, kuten omakin kokemuksesi kertoo. Varjon valintaan olen tosi tyytyväinen. Antaa kokonsa puolesta hyvän suojan.
      Kiitos samoin sinulle. 😊

      Poista
  14. Ihanan iso sohva. Siinä mahtuu hyvin loikoilemaan. Ja kun on katoskin, niin ei pehmusteet kastu. Se on iso plussa, kun voi kaiken antaa olla. Kauniit kalusteet. Nyt vaan hellettä kehiin 😊

    VastaaPoista
  15. 👏polyrottinki on järkevä valinta. Meillä on paljon kovapuuta, ja siinä on hoitamista.

    VastaaPoista