Translate

lauantai 13. marraskuuta 2021

Keittiöremontti valmis.

                                               

 Alkuun muutama kuva torstaipäivältä. Mikroaaltouuni ja uuni asennettuina paikoillaan sekä myös....


 liesituuletin. Liesituulettimen hormi on vielä tässä kuvassa asentamatta paikoilleen.


Kaappien hyllyt ja ovet myös vielä puuttuvat samoin kuin kaapistojen alle tulevat pistorasiat.   



Eilen olikin sitten sangen jännittävä päivä, kun odotimme mielenkiinnolla miltä uusi keittiö ja kaikki tekemämme valinnat  mahtaisivat näyttää lopullisesti valmiina. Sähkömies tuli aamupäivällä asentamaan pistorasiat, lieden ja työtasojen valot ja putkimies puolestaan astianpesukoneen, ulkovesivesipostin sekä lavuaarin viemärin ja pesualtaan hanan.



Noin kuuden aikaan illalla keittiö sitten oli valmis. Kävimme asentajan kanssa vielä läpi keittiöön liittyviä asioita, reklamaatioita ja yksityiskohtia. 

Olemme mieheni kanssa kyllä tyytyväisiä lopputulokseen ja asentajan erittäin siistiin ja tarkkaan työn laatuun. Myöskin aika remontin aloittamisesta sen valmistumiseen kului yllättävän nopeasti ja vaivattomasti. Kodinhoitohuone toimi meillä väliaikaisena keittiönä. Sinne vietiin mm. vanha mikroaaltouuni sekä kahvin- ja vedenkeitin, joiden avulla pärjäsimme pitkälti remontin ajan. Pakastin ja jääkaappi olivat eteisaulassa ja sieltä oli nopea hakea kaikki ruokailuun tarvittava. Muutoin vietimme aikaa yläkerrassa ollen näin poissa remonttimiesten jaloista.    


Keittiö oli asentajan jäljiltä näin siisti. Toki kaikki pinnat ja kaapit on vielä pyyhittävä asennuspölyistä puhtaiksi. 

Pieni harmillinen takaisku tuli tiskikoneen oikeanpuoleisen  nurkkakaapin kanssa Siellä olevan vesijohtoputken pää esti LeMans-mekanismin asentamisen; ulosvedettävä hylly ei sopinutkaan paikalleen kaapin takaosassa olevan putkenpään takia. Asiasta on jo reklamoitu Puustellille. Toivottavasti ratkaisu ongelmaan löytyy.


Kylmälaitteet muuttivat paikkaa vastakkaiselle seinälle ja istuvat kokonaisuuteen mielestäni hyvin.


Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille.

38 kommenttia:

  1. Kaunis ja toimivan näköinen keittiö.
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Upea keittiö, olisipa tällaisia Saton vuokrakodeissa. Yt, Kateellinen.

    VastaaPoista
  3. Tosi tyylikäs tuli. Tykkään noista kaapistojen väreistä. Meillä on myös rosteripintaiset kylmäkalusteet ym. mutta niitä en olisi itse valinnut. Kaikki sormenjäljet näkyvät. Olen jo nyt päättänyt, että sitten kun pitää uusia noita kalusteita, niin valkoiset haluan. Nyt ne ovat vasta neljä vuotta vanhat, niin että saan luultavasti odottaa vielä ennen kuin vaihto tulee ajankohtaiseksi. Ja toisaalta hyvä niin, sillä ihan halpaa huvia niidenkään vaihto ei sitten ole.
    Nyt saatte nauttia toimivasta ja kauniista keittiöstä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Rosteripinnat ovat kyllä siitä hankalia, että sormenjälkiä syntyy niihin herkästi. Kokeilehan Steel Care ruostumattomalle teräkselle tarkoitettua hoitoainetta. Vinkin sain Puustellin keittiösuunnittelijalta ja täytyy sanoa, että aine toimii ohjeen mukaan käytettynä mielestäni hyvin.

      Poista
    2. Kiitos vinkistä. Täytyypä kokeilla tuota.

      Poista
  4. Minustakin keittiöstä tuli tyylikäs. Työn jälki on myös siistiä ja huoliteltua. Remonttinne ajoittui hyvään aikaan. Jouluksi kaikki on valmista ja tavarat paikallaan. Toivottavasti nurkkakaapin ongelma ratkeaa.

    Alkaa jo vatsanpohjassa kutkuttamaan oman keittiömme remontti. Meillekin tulee Puustellin keittiö. Valitsimme valkoiset kodinkoneet, koska melko uusi astianpesukoneemme on valkoinen, emmekä sitä nyt vaihda. Keittiömme on 18,5 neliön kokoinen eli tekemistä riittää. Toivottavasti kaikki menee hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tekin olette "jännän" edessä. Oman kokemuksen perusteella uskon teilläkin kaiken menevän hyvin.

      Poista
  5. Tyylikäs keittiö ja ihana sävy kaappien ovissa.

    VastaaPoista
  6. Kyllä on kaunista!
    Pidän erityisesti kuvasta, jossa näkyy myös ihana, harmaapohjainen tapetti.

    VastaaPoista
  7. Hyvältä näyttää! Onnea uudelle keittiölle, nauttikaa!

    VastaaPoista
  8. Kaunis kokonaisuus, pidän erityisesti valkoisista yläkaapeista joissa on ovissa lasit.

    VastaaPoista
  9. Tyylikästä ja toimivaa... vautsi. Meillä just vessaremontti meneillään.
    Antoisaa tätä viikkoa 🍎

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rita.
      Laitahan kuvia, kun remontti valmistuu.
      Kiitos samoin.

      Poista
  10. Onnittelut projektin päättymisestä ja hienoa, että lopputulos on kaunis ja mieleinen. Luulisi, että kulmakaapin pulma selviää jotenkin, oman kokemuksen mukaan Puustelli on hyvin kantanut vastuun tällaisista asioista, koska he tekevät aina itse mittauksen. Nyt on mukava saada tavarat paikoilleen ja tuli samalla joulusiivous tehtyä koko keittiöön :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päivi. Keskiviikkona Puustellin suunnittelija tulee käymään ja katsotaan saadaanko asia ratkaistuksi. Nyt kaikki keittiön kaapistot on käyty läpi ja pinnat puhdistettu pölyistä. Tavaratkin alkavat kohta onneksi olla paikoillaan. Kyllä se tästä. 😊😊

      Poista
  11. Oi oi miten ihana lopputulos. Kyllä nyt kelpaa touhuta 🤗

    VastaaPoista
  12. Hieno lopputulos, todella kaunis! Ja mukavasti ajoissa ennen joulua! Värikin on minusta oikein onnistunut, sillä meidän mökille laitettiin toissa kesänä juurikin harmaa keittiö. :)

    VastaaPoista
  13. Hieno lopputulos ja kauniit värit kyökissänne!

    VastaaPoista
  14. Ihana, ihana, ihana ♡ Upea, tyylikäs kokonaisuus! Oli mahtavaa, että saatiin näin postauksen kautta olla mukana tässä keittiöprojektissa ♡

    VastaaPoista
  15. Hillitty ja tyylikäs keittiö tuli. Takaiskuilta ei taida välttyä, vaikka miten huolella olisi asiat suunnitellut. Eiköhän nurkkakaappiinkin joku ratkaisu löydy kun suunnittelija käväisee tutkimassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Suunnittelija kävi eilen paikalla ja katsotaan miten asia lopulta ratkeaa?

      Poista
  16. Nyt on modernia! Toivottavasti olette tyytyväisiä jatkossakin.

    VastaaPoista
  17. Aivan ihana 😍!! Löysin tänne rikkaruohoelämästä, kun sielläkin keittiöremppaa mistä itsekin haaveksin. Teidän keittiöstä tuli niin upea❣️ olen ollut niin talviunessa, että kaikkea tärkeää mennyt ohi 😔

    VastaaPoista
  18. Ihana keittiö, upea tuo kontrasti. Tuttu myös aloittaa nyt keittiöremontin lähiaikoina. Heilläkin tummat ja vaaleat kaapit, mutta taitaa olla toisin päin. Kiva nähdä sitten lopputulos.

    VastaaPoista
  19. Kivasti toteutettu keittiöremontti. Tykkään tummien ja vaaleiden kaappien yhdistelmästä. Meillä on myös isompi remontti menossa. Mitään ei ole jäljellä vanhasta keittiöstä eikä mistään muustakaan. Onneksi löysimme luotettavan rakennuspalvelun urakoimaan. Taidan päätyä myös vaalean ja tumman yhdistelmään. Kiitos vinkistä.
    https://www.rakennustoivonen.fi/rakennuspalvelut

    VastaaPoista