Translate

torstai 30. marraskuuta 2023

Merenkulkija villasukat
Tänään puikoilta putosivat nämä pojalleni lahjaksi neulotut Ullaneuleen Merenkulkija- villasukat. Olen aiemminkin neulonut kyseisellä mallilla sukkia. Malli on mielestäni hyvin kaunis, mutta se haastaa kyllä neulojaansa olemaan tarkkaavaisena kuvion suhteen. Toinen eli vasemman jalan sukka neulotaan peilikuvaksi oikean jalan sukalle ja se pitää muistaa ottaa neuloessa huomioon. Merenkulkijasukissa on myös kaksi hieman toisistaan poikkeavaa ohjetta. Toisessa kaaviossa sukan varsi on lyhyempi ja sukan kärki neulotaan kokonaan sileänä neuleena. Lankana on tummanharmaata Seiskaveikkaa ja sukat neuloin 3,5 numeron puikoilla. Sukan kärki on ohjeen mukaan silmukoitu. Mieheni toimi tälläkin kerralla sukkamallina. Mukavaa ja tunnelmallista alkavaa joulukuuta teille kaikille.

16 kommenttia:

 1. Voi että on kauniit! Minäkin kudon juuri sukkia tuosta samasta tummanharmaasta, mutta minulta ei tuollaiset keskittymistä vaativat kuviot onnistu.

  VastaaPoista
 2. Ompa erikoisen kaunis malli. ❤️ .

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat, hieno kuviointi!

  VastaaPoista
 4. Tyylikkäät, mukavannäköiset ja miehekkäät sukat! :)
  Palmikot ja varsinkin peilikuvana olisivat liikaa minun keskittymiskyvylleni.
  Ihanaa joulukuuta ja joulun odotusta! <3

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat sukat ja juuri tuon värisenä todella kauniit!

  VastaaPoista
 6. On todellakin kauniit ja tyylikkäät sukat. Tummanharmaa sopii malliin oikein hyvin. Peilikuvan kutominen vaatii vähän enemmän tarkkaavaisuutta, mutta alun jälkeen se sujuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä miesten villasukkien ehdoton suosikki minulle tällä hetkellä. Vielä pitäisi yhdet Merenkulkijat kutoa nuorimmaisellemme jossain vaiheessa. Tuleepahan ainakin kaavio tutuksi.

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Suunnittelija on kyllä onnistunut luomaan kauniit sukat.


   Poista
 8. Että osaakin olla jalan malliset sukat. Nerokkaasti suunniteltu tuo palmikko.

  VastaaPoista
 9. Malli myötäilee kyllä hyvin jalkaa. Palmikko on kyllä kivasti suunniteltu kulkemaan läpi sukan.

  VastaaPoista