Translate

maanantai 17. elokuuta 2020

Mökkilomalla



Ihana, runsaan viikon kestänyt mökkiloma aurinkoisen ja lämpimän sään vallitessa on taas kerran takanapäin. On päästy tapaamaan sukulaisia ja tuttavia ja nautittu mökkisaaren ainutlaatuisesta tunnelmasta ja hiekkarantojen silmiä hivelevästä kauneudesta. Nyt taas jaksaa odottaa seuraavaan kesään saakka meren äärelle pääsyä.


Koronatilanteen johdosta ajoitimme mökille menon mahdollisimman myöhäiseksi, sillä saari hiljenee huomattavasti turisteista, lasten koulujen alkamisen lähestyessä. Muutoinkin koronatilanne on Keski-Pohjanmaalla tautien osalta tällä hetkellä todella hyvä.

Mukavaa ja aurinkoista viikkoa.


8 kommenttia:

  1. Ihana loma ollut varmasti. Mahtaa sinulla olla melkoinen muutos, kun menet näiden maisemien jälkeen puutarhaasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi puutarha oli pärjännyt ihan hyvin poissa ollessamme.

      Poista
  2. Virkistävä tauko jopa ihanista ihanimmastakin puutarhasta on virkistävää ja näinä aikoina suksulaistem ja läheisten tapaaminen on ylellistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Synnyinseudulle pääsy ja läheisten sukulaisten tapaaminen ovat aina kesän kohokohta. Onneksi meno onnistui taas tänäkin vuonna koronasta huolimatta. 😊

      Poista
  3. Siellä meren äärellä varmasti mukava viettää lomaa! Korona tekee ihmisten arkeen nyt kaikenlaista kiusaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuttuakin tutumpien lapsuusmaisemien ja meren äärelle pääseminen on aina yhtä voimaannuttavaa ja ihanaa. Onneksi korona ei aiheuttanut estettä mökille menoon ja kaikki sukulaisten tapaamiset pyrittiin järjestämään mahdollisimman turvallisesti korona huomioon ottaen.

      Poista
  4. Ihanan tunnelmalliset kuvat. Hieno paikka loman viettoon. Meilläkin on täällä Pohjois-Karjalassa hyvä tilanne koronan suhteen. Täytyy toivoa, että tilanne jatkuu sellaisena. Kaunista viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Saari on hyvin idyllinen ja läheiset, kuuluisat ja hyvin laajat Vattajan hiekkarannat ovat eurooppalaisittainkin aivan vailla vertaa.
      Toivotaan parasta koronan suhteen. 😊

      Poista