Onpas ihania! Minäkin olen harrastanut jääkakkuja, jäämuffinsseja ja jääpitsejä. Tänä talvena tosin vähemmän kuin ennen, vaikka pakkastakin olisi hyvin. Täytyy ryhdistäytyä! :D Miten olet saanut tuon ylimmän kakun noin kirkkaaksi? Minulla tulee väkisin sitä kuplasumua, vaikka vesi olisi jääkylmää ja kiehautettua. Parhaan tuloksen olen saanut kun olen jäädyttänyt hitaasti kylmälaukun sisällä ulkona kovassa pakkasessa. Mutta ei sekään täysin kirkas ollut.
Kiitos. Jäädyttäessä kakkuja kirkkaudessa on suuriakin eroja. En osaa sanoa, miksi joistakin kakuista tulee sameampia. Kaikki jääkakut olen tehnyt eri päivinä, joten pakkaslukemillakin lienee osuutensa asiassa. Kakut teen kuitenkin yleensä lämpimään veteen, sillä olen jostain lukenut, että näin saa jäälyhdystä lasinkirkkaan.
Kauniita, ehkä vähän kovia...;D Minulla oli kukkia vuoan sisällä, joten koristeetkin tulivat samalla, mutta edellinen suojasää sulatti kaikki, enkä enää jaksanut uudestaan leipoa:)Nyt olisivat kestäneetkin pitkään!
Kauniita kakkuja! Kiitos tästä postauksesta. Ehdin jo unohtaa, että minun piti tehdä ämpärissä jäälyhtyjä. Nyt laitankin ämpärit varastoon esille, jotta muistan viedä ne huomenna pihalle jäätymään.
Kauniita, ilo silmälle... ja sitä paitsi verrattoman hauskoja, kun tulee kuivakakut mieleen 😀
VastaaPoistaNyt iso ämpärissä tehty jäälyhty valmiina ja uusi jäätymässä. 😊
VastaaPoistaKauniita minä en ole koskaan tehnyt. Pitäisi joskus kokeilla.
VastaaPoistaJos satut omistamaan alumiinisen kakkuvuoan niin kannattaa kokeilla. 👍😊
PoistaJääkukat on kauniita, kun ovat niin erikoisen muotoisiakin.
VastaaPoistaEikös vain. Kakkuvuoka toimii jäädytykseen erittäin hyvin. 😊
PoistaNyt jäädytys sujuu nopeasti näillä pakkasilla. 😊😊
VastaaPoistaOnpas ihania! Minäkin olen harrastanut jääkakkuja, jäämuffinsseja ja jääpitsejä. Tänä talvena tosin vähemmän kuin ennen, vaikka pakkastakin olisi hyvin. Täytyy ryhdistäytyä! :D Miten olet saanut tuon ylimmän kakun noin kirkkaaksi? Minulla tulee väkisin sitä kuplasumua, vaikka vesi olisi jääkylmää ja kiehautettua. Parhaan tuloksen olen saanut kun olen jäädyttänyt hitaasti kylmälaukun sisällä ulkona kovassa pakkasessa. Mutta ei sekään täysin kirkas ollut.
VastaaPoistaKiitos. Jäädyttäessä kakkuja kirkkaudessa on suuriakin eroja. En osaa sanoa, miksi joistakin kakuista tulee sameampia. Kaikki jääkakut olen tehnyt eri päivinä, joten pakkaslukemillakin lienee osuutensa asiassa. Kakut teen kuitenkin yleensä lämpimään veteen, sillä olen jostain lukenut, että näin saa jäälyhdystä lasinkirkkaan.
PoistaAhaa... jospa kokeilen huomenna sitten kuumalla vedellä. Kiitos vastauksesta ja vierailusta blogissani myös! :)
PoistaKoreeta! Sä sitte jaksat värkätä :)
VastaaPoistaNo nämä eivät paljoa vaadi.
PoistaHienoja! Nyt pitäisi löytää rengaskakkuvuoka jostain.....
VastaaPoistaRengasvuoka on siitä hyvä, että keskellä on valmiina hyvä paikka kynttilälle.
PoistaKauniita, ehkä vähän kovia...;D Minulla oli kukkia vuoan sisällä, joten koristeetkin tulivat samalla, mutta edellinen suojasää sulatti kaikki, enkä enää jaksanut uudestaan leipoa:)Nyt olisivat kestäneetkin pitkään!
VastaaPoistaJäälyhtyihin kukkia lisäämällä niistä saakin tosi kauniita.
PoistaKauniita kakkuja!
VastaaPoistaKiitos tästä postauksesta. Ehdin jo unohtaa, että minun piti tehdä ämpärissä jäälyhtyjä. Nyt laitankin ämpärit varastoon esille, jotta muistan viedä ne huomenna pihalle jäätymään.
Kiitos. Nyt sää onkin suosiollinen jäälyhtyjen jäädyttämiseen.
VastaaPoista