Translate

sunnuntai 30. toukokuuta 2021

Tulisija


Päätimme viime syksynä hankkia meille tämän tunnelmallisen tulisijan. Talven se tosin vietti vielä avaamattomana paketissaan ja vasta jokin aika sitten se koottiin ja vietiin suunnitellulle paikalleen takapihalle.
 


Tulisijassa voi nimensä mukaisesti pitää avotulta ja nauttia suht' turvallisesti sen tuomasta tunnelmasta. Tulisijassa on myös grillausritilä ja kätevä kahvallinen kipinäsuoja. Vaikka meillä onkin terassilla kaasusugrilli varsinaiseen grillaukseen voi joskus olla ihan mukava istua myöskin tulisijan äärellä  grillaamassa vaikkapa kalaa, kasviksia tai makkaraa. 

Etenkin syksyn tullessa ja iltojen alkaessa hämärtyä uskon että tulisijan äärellä tulee istuskeltua ja vietettyä aikaa sekä nautittua sen ympärilleen tuomasta tunnelmasta ja lämmöstä.

11 kommenttia:

 1. Varmasti kätevä, turvalline ja viälä fiksun näköönenki.

  VastaaPoista
 2. Paljon on jos jonkinlaisia tulisijoja tarjolla, tuo hankimanne näyttää oikein kivalta ja varmasti on viihtyisää pimenevinä iltoina istuskella tunnelmallisesta tulesta nauttien.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyisin on kyllä hyvä tarjonta erilaisista tulisijoista mistä valita mieluisensa.

   Poista
 3. Onpa kivan näköinen. En ole tuollaisia ennen nähnytkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on nykyään hyvin monenlaisia malleja joista voi valita kunkin käyttäjän käyttötarkoituksen ja mieltymyksen mukaan.

   Poista
 4. Näppärän näköinen malli on kyllä 😊 Minä ostin meille yksinkertaisemman, sen kanssa pitää olla varovainen, mutta pieneen tunnelmapoltteluun se on ehkä ihan hyvä. Ei vaan olla ehditty kokeilla, kun on ollut kylmiä iltoja ja hommaa aivan liikaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etenkin kevät on aina kaikin puolin kiireistä aikaa. Meilläkin tulisijaa on käytetty ja testattu vasta kerran. 😊😊

   Poista
 5. On mukavan näkönen tulipata. Kaikenlaisii nykysin on suatavilla.

  VastaaPoista