Translate

sunnuntai 9. toukokuuta 2021

Äitienpäivänä

Äitienpäivä on sujunut täällä meillä hyvin vaihtelevassa säässä. Välillä aurinko on paistanut heleästi ja välillä on taas satanut vettä ja jopa rakeita. Muutama ukkosen  jyrähdyskin kuului taivaalta.
 Ensimmäiset tulppaanitkin ilahduttavat kukinnallaan.....mutta 


kylmä kausi on sen sijaan hyydyttänyt nämä paviljongin kupeessa kasvavat narsissit ja ne ovat jurottaneet jo tosi pitkään suostumatta lainkaan aukaisemaan nuppujaan.


Päät vain ovat painuneet, kuin anteeksi pyytäen kohti maata.


Lidlistä muutama vuosi sitten hankittu kevätkurjenmiekka, jonka lajikkeesta ei ole mitään tietoa.


Nämä keltaiset sahramit ovat kukkineet jo ilahduttavan pitkään varjossa havujen alla.Mieheni äitienpäiväksi tekemä sokeriton, munaton ja jauhoton  raakakakku maistui taas todella hyvälle kahvin kera.

Mukavaa äitienpäivän illan jatkoa.

12 kommenttia:

 1. Vaihteleva sää tosiaan! Iltapäivästä satoi vettä ja ehkä vähän ukkonenkin jyrähti! Odotan kovasti ensi viikkoa ja sen tuomaa lämpöaaltoa, jos sitten voisi jo vähän laittaa kesäkukkia! Niitä saa sitten tuoda sisälle lämpimään yöksi...ehkä ei sittenkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on onneksi vihdoin toiveita lämpöisemmästä säästä. 😊

   Poista
 2. Täälä eileen tuuli jonkuverran, mutta aurinko paistoo suurimman osan päivästä. Sare on ny täälä. Meillon navetan eres ensimmääset narsissit auennu. Kaakku näyttää herkulliselta. Laitakko risetin. Tarttisin tuallaasta yhyristelmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei laitan mieheni laatiman ohjeen tuosta raakakakusta sähköpostiisi. Itse, kun en ole kakkua koskaan tehnyt.

   Poista
 3. Hienosti lippu hulmusi, meillä kävi eilen kylmä tuulenvinka. Hyvännäköinen ja varmaan maukas kakku :)

  VastaaPoista
 4. Eilen oli tuulista ja satoikin vähän. Tänään on tapahtunut selvä muutos lämpimämpään. Varmasti kesäisemmät säät saapuvat teillekin ja narsissit nostavat vihdoin päätään.

  VastaaPoista
 5. Täällä satoi vasta viime yönä kunnolla vettä. Muutoin on ollut monena päivänä pelkkiä lyhyitä kuuroja.
  Eikö olekin ihanaa, että vihdoin on luvassa lämpöisempää.😊😊  VastaaPoista
 6. Kauniit tulppaanit ja herkullisen näköinen kakku. Sopii varmasti aika monelle erityisruokavaliolle. Meillä äitienpäivä oli pääasiassa aurinkoinen. Välillä tuuli kylmästi ja välillä oli aivan tyyntä. Tänään on ollut pilvisempää ja sateista, mutta se ei ole haitannut, kun päivä meni joka tapauksessa töissä. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 7. Kiitos.
  Oikein mukavaa viikkoa myös sinulle.

  VastaaPoista