Translate

tiistai 11. toukokuuta 2021

Lämpö suorastaan yllätti

Tänään on ollut aivan upea ja lämmin päivä. Mittari kipusi meillä varjossa + 25 asteeseen ja lämmin ja leppeä tuuli oli kuin Välimerellä ikään. Täytyy sanoa, että pihatöitä tekee kyllä huomattavasti mieluummin lämmön hivellessä hipiää, kuin kylmässä toppatakki yllä ja tippa nenänpäässä.


Narsissit aloittivat kukintansa. Eilen maata kohti painuneet nuput aukesivat  ja nostivat kasvonsa lämpöön ja aurinkoon.


Mukavaa ja aurinkoista viikon jatkoa. Nautitaan lämmöstä.


11 kommenttia:

 1. Kylläpä teillä on ollut lämmintä. Meillä taisi olla korkeimmillaan vain +14 astetta, mutta sekin tuntui aika mukavalta viime aikojen koleuden jälkeen. Kauniisti kukkivat narsissit kuvissasi!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana päivä oli täälläkin, todella lämmintä (ehkä 23 astetta, ihan tarkkaa tietoa ei ole). Paljon mieluummin tekee töitä lämpimällä kuin kylmällä säällä.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanaa on tänään ollut. Tätä on kaivattu. Meillä ei varmaankaan ollut lämmintä yhtä paljon, mutta silti yli 20 astetta.

  VastaaPoista
 4. Meilläkin tuntui jo keväiseltä!
  krookukset olivat auenneet altan reunalta.
  Kauniit kevätkukat pihallasi kukoistaa:)
  Aurinkoisia kevätpäiviä! Sinulle Kruunuvuokko! 🌞🌷

  VastaaPoista
 5. Puutarha ja puutarhuri heräsivät eloon auringon ja lämmön myötä :)

  VastaaPoista
 6. Siellähän on ollut suorastaan helle <3 Eilen lähdin töihin toppatakki päällä, kun oli niin kylmän oloista. Iltapäivällä töistä lähtiessä oli lämmintä ja toppatakki toden totta aivan liikaa :D

  VastaaPoista
 7. Eilen oli upea kesäpäivä täälläkin. Luonto heräsi ja puutahuri uurasti.

  VastaaPoista
 8. Eilen sai tosiaankin nauttia tämän kevään lämpimimmästä päivästä, aivan ihana sää ja luonnossa huomasi heti vehreyden lisääntymisen ja monien kukkien aloittavan kukintansa. Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 9. Tänään täälläkin yli 20 astetta lämmintä 😊 Kesä 🌞

  VastaaPoista
 10. Kauniita! Minullakin näyttää muutamia tulppaaneita olevan nupuillaan, vaikka luulin niiden kadonneen :)

  VastaaPoista