Translate

sunnuntai 27. helmikuuta 2022

Hieno hiihtosää

 


Tänään oli hieno hiihtosää. Tosin, kuten kuvastakin voi nähdä, pöpperöistä lunta luisteluhiihtoa ajatellen oli pellon pinnalla hieman liian paljon. Suksien pohjassa oli mieheni aamulla levittämät uudet voiteet, joten itse luisto oli kuitenkin hyvä.


On tosi hienoa, kun pääsee suoraan omalta pihalta lähipellolle hiihtämään. Kunnan hiihtokeskukseen kun on sen verran matkaa, että sinne joutuu aina menemään autolla.


Mieheni puolestaan hiihti tekemällään perinteisellä hiihtoladulla. Toivottavasti yöpakkasia olisi vielä sen verran, että hankikantoa riittäisi ja hiihtämään pääsisi vielä jatkossakin.

18 kommenttia:

  1. Muutama päivä eteenpäin näyttäisi olevan hyviä hiihtokelejä. Meilläkin kunnan ylläpitämälle ladustolle on mentävä autolla. Sen sijaan lähipelloille pari paikallista asukasta tekee talvisin hienot ladut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä avainasemassa olisivat nyt yöpakkaset, jotta edes aamupäivästä pääsisi hiihtämään. Päivälämpötilojen ennustetaan täällä meillä menevän plussan puolelle.

      Poista
  2. Mukavaa kun on sää nyt suosinut. Me ajattelimme tehdä pienen pienen lenkin mökin pihaan jos lapsenlapset tulee seuraava viikonloppuna.

    VastaaPoista
  3. Oli kyllä loistava ulkoilukeli, huomennakin aurinkoista, ja ylihuomenna! Kerrassaan ihanaa, kun on joku päivä väliin, ettei tule lunta, räntää eikä vettä.
    Aurinkoista maaliskuuta!

    VastaaPoista
  4. Hyviä hiihtokelejä on luvassa eteenkinpäin. Meillä on ihan kotinurkilla hyvät latuset vapaalle ja perinteiselle. Nyt ei järvellä oo latua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvät ladut ovat kyllä tärkeä asia, jotta hiihdosta voi nauttia kunnolla. 😊

      Poista
  5. Sää onkin nyt ollut ihanan aurinkoinen ja leuto. Meillä lähin hiihtolatu on muutaman sadan metrin päässä mutta se on liian pitkä ja siinä on liian jyrkkiä mäkiä käydä lasten kanssa hiihtämässä. Ei ole tullut lähdettyä autolla sopivammille laduille kun eivät lapsetkaan vielä ole innostuneet hiihtoseuraksi. Ehkä joku päivä ehtisi itse käydä hiihtelemässä vaikka metsässä, jos ei perhe innostu latuseuraksi. Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selvästi auringonpaisteen ja melko lämpimän sään myötä on nyt kevättä havaittavissa ilmassa. Tuntuu tosi kivalta, kun itse pääsee suoraan pihalta hiihtämään tasaiselle pellolle. Minäkään kun en suuremmin pidä jyrkistä mäitä.
      Kiitos samoin.

      Poista
  6. Aurinkoisella kevätsäällä on niin mukavaa hiihtää!

    VastaaPoista
  7. Onneksi aurinko on nyt näyttäytynyt ja ulkoilukelit siis ovat suosiollisia!

    VastaaPoista
  8. Tosi hienot ja aurinkoiset säät ovat kyllä nyt suosineet ulkoilua.

    VastaaPoista
  9. Nyt on hiihtokelit mitä mahtavimmat! Olette kyllä onnenpekkoja, kun hiihtoladut ovat omalla lähipellolla!

    VastaaPoista