Translate

torstai 13. tammikuuta 2022

Pieni neulekatsaus

 Pieni katsaus viime vuonna valmistuneisiin neuletöihin.


Alkuvuodesta neuloin muutamia pipoja ja villasukkia lahjaksi läheisille.


Myös kuvan alanurkassa näkyvä ikuisuusprojekti, eli kirjontaliina valmistui vihdoin.

Kesä kuluikin sitten täysin ilman neuletöitä, kunnes taas marraskuussa valmistui muutama sukkapari  lahjaksi.
Nyt taas neulesormet ovat alkaneet  syyhytä siihen malliin, että täytyy paneutua etsimään mitä kivoja uusia sukkamalleja mahtaa olla tarjolla.


14 kommenttia:

 1. Ihania, ihania neulomuksia! Saajat ovat varmasti ikionnellisia.

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä ihania ovat kaikki. Minulla on niskat kipeänä että olen pitänyt paussia joulun kutomisien jälkeen vaikka mieli kyllä tekisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sanoa, että tarkkuutta vaativien kuvioneulemallien tiirailu tahtoo viedä väkisinkin niskat jumiin. Tens-laite on silloin tarpeen ja auttaa hyvin niskajäykkyyden poistoon.

   Poista
 3. Kauniita ihan jokainen. Varsinkin kirjoneuleet ihastuttavat. Odotan hetkeä, jolloin jaksan itse niihin perehtyä.
  Hyviä sukkamallikirjoja on jopa markettien lehtihyllyssä. Huomasin myös kirja-alessa muutaman edullisen sukkakirjan. Novitan mallilehti maksaa 9,90 €, joten alle 8 euron sukkakirja on kannattava ostos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoneuleessa lankadominanssin ja etenkin langanjuoksujen sitomiseen perehtyminen on huomattavasti auttanut neulomisessa. Vieläkään jälki ei ole priimaa, mutta kehitystä on kuitenkin mielestäni tapahtunut.
   Kirjastosta on nykyään lainattavissa paljon kivoja ja aivan uusiakin villasukkakirjoja ja niitä olen myös jossain määrin hyödyntänyt.
   Näin ehdottomasti on.

   Poista
 4. Kauniita käsitöitä! Neuloosi on saanut minutkin otteeseensa, ihan perussukkia ja tumppuja olen kutonut, mutta uudet mallit kiinnostaa ja kun edellinen työ on valmistunut, tekee jo mieli aloittaa seuraavaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. "Neuloosi" vie kyllä mukanaan ja nälkä kasvaa syödessä sillä jo netistäkin löytää toinen toistaan ihanampia, ilmaisia sukkamalleja ja ohjeita. Tahtoo olla jopa runsaudenpula.

   Poista
 5. Oi kuinka ihania! Kyllä olet taitava ja tuottelias.
  Varsinkin ensimmäisen kuvan tupsullinen pipo ihastuttaa... ja kaikki muutkin, varsinkin värikkäät neuleet. Eilinen auringonpaiste on muisto vain ja tänään on taas harmaata ja pimeää. :)
  Tunnelmallista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Iloiset värit sopivat minunkin mielestäni etenkin villasukkiin.
   Tänään päivittäisellä lenkillä käydessämme, olivat tiet osin tosi liukkaita ja vaikka kengissä oli liukuesteet, sai siitä huolimatta olla kieli keskellä kämmentä.
   Oikein hyvää viikonloppua myös sinulle Sara.

   Poista
 6. Paljon kauniita neuleita. Onnea kirjontatyön valmistumisesta! Se on aina hatunnoston paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kirjontatyön valmistuminen kesti monta vuotta, sillä se unohtui aina välillä kaapin uumeniin todella pitkiksi ajoiksi.

   Poista