Translate

tiistai 12. joulukuuta 2023

Olohuoneen joulukukka-asetelma
Nyt olohuoneen peiliseinällä oleva senkkikin sai oman jouluasetelmansa. Jouluna kukat ovat aidon joulukuusen ohella mielestäni yksi tärkeimmistä tunnelman luojista. Vuoden mittaan ostan kukkia tosi harvoin, mutta jouluna niitä pitää olla lähes joka huoneessa. 

Ruukkuun tuli taas lempikukkani amaryllis, jonka toivon tällä kertaa olevan punakukkainen, sillä koristeet ja rusetit ovat sillä silmälläpitäen asetelmaan valittu. Punakukkainen hyasintti tuli asetelmaan amarylliksen kaveriksi.

 


16 kommenttia:

 1. Kaunis kukka-asetelma. Tykkään amarylliksestä itsekin ja myös hyasintit ovat mieleisiäni joulukukkia. Koska meillä ei olla tuoksuallergisia, niin hyasintin tuoksu on mielestäni juuri se oikea joulun tuoksu.
  Mukavaa joulun aikaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hyasinttien tuoksu liittyy meilläkin oleellisesti jouluun.
   Kiitos samoin.

   Poista
 2. Kuinka kauniit juhlalliset kuvat ja upeat asetelmat kauniiden lisukkeiden kera.
  Kukat tekevät niin joulun myös.
  Mukavia askareita viikkoosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minusta jouluna saa olla hieman överimmät koristelut kukka- asetelmissakin ja koristeet käydä kilpaa itse kukkien kanssa.
   Kiitos samoin.

   Poista
 3. Creative and beautiful Christmas flower arrangement.
  Amaryllis and hyacinths are wonderful flowers.

  VastaaPoista
 4. Kauniita asetelmia olet tehnyt! 🌸 Meillä on amaryllis suunnilleen samassa vaiheessa. On toivottavasti parhaimmillaan joulun aikaan. Hyasintteja on myös oltava. 😄 Vielä eivät ole auenneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Amaryllisten kanssa on välillä hieman vaikea onnistua kukkimisen ajankohdan kanssa.Toivotaan, että kukkamme ovat parhaimmillaan jouluna.

   Poista
 5. No täytyyhän puutarhaihmisellä olla kukkia talvellakin ♥
  Ihastuttava ruukku.

  VastaaPoista
 6. Ihastuttava asetelma . Amarylliksia minäkin hankin mutta leikkona On minulla ollut myös ruukku sellaisia ja ihania on nekin .
  Olen samaa mieltä kukkia pitää olla jouluna sitä ennen ja jälkeen . Minäkin olen ostanut jo muutamia ja lisää ostan vielä tälläkin viikolla . Kesällä tosiaan niitä tulee vähemmin hankittua kun pihalla on niitä yllin kyllin . Toivottavasti amaryllis on punainen kuten toivoit , punaisia minäkin ostan tänä vuonna .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Jouluun kukat kyllä kuuluvat, samoin kuin joulukuusikin.
   Toivottavasti nyt olisi se punainen amaryllis.

   Poista
 7. Kaunis asetelma. Tuota ruukkua muistan ihailleeni aiempinakin vuosina. Se on kaunis.
  Kyllä vain kukat kuuluvat jouluun ja niitä voi olla useitakin. Ostin toissapäivänä peräti 4-vanaisen kerrotun valkoisen amarylliksen. Kaikki vanat ovat jo näkyvissä, mutta nuput kiinni. Tarkoituksella valitsin nuppuisen, jotta olisi hyvässä kuosissa aattona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ruukussa onkin ollut usein erilaisia asetelmia.
   Valkoinen amaryllis on kyllä kaunis. Ostamasi nelivanainen tulee olemaan varmasti upea näky kunhan kukat avautuvat.

   Poista