Translate

sunnuntai 27. elokuuta 2023

Easy Elecagance -ruusut

Omajuuriset easy elegance - ruusut ovat kukkineet ja kukkivat yhä kauniisti pihaantulotien varren ruusupenkissä. Sain tämän 'Super Heron' ja neljä muuta ruusua viime toukokuussa mieheltäni äitienpäivälahjaksi.


'Super Hero'


Kuvassa vasemmalla 'Super Hero' ja sen oikealla puolella kukiltaan hyvin saman värinen, mutta huomattavasti pienikukkaisempi 'Mystic Fairy'. 

Tämä edelleen saman penkin 'Grandma's Blessing' ruusu on ainoa, joka on kukkinut alkukesää lukuun ottamatta hyvin heikosti. Kukkia siinä ei ole tällä hetkelläkään. Kuva ruususta onkin otettu aiemmin kesällä. Toivottavasti se talvehtisi kunnialla, sillä sen kukat ovat todella kauniit.

                            

'My Girl' sen sijaan on kukkinut lähes yhtäjaksoisesti koko kesän, kuten muutkin penkin ruusut.

      'My Girl'


'Head Over Heels' on ollut myös hyvin runsaskukkainen. Se eroaa värin suhteen edellämainituista vaalean pinkkeine kukkineen.


     'Head Over Heels'


Sitten muutama kuva kärhöpenkin henkiin heränneistä ruusuista. En valitettavasti osaa sanoa mikä ruusu yllä olevassa kuvassa on kysymyksessä joten en tiedä kuuluuko se myös easy elecance - ruusuihin. Täytyy taas kaivella muistiinpanoja muutama vuosi taaksepäin, jos vastaus sattuisi löytymään sieltä.

           
                                                
Sama mysteeriruusu yllä.


Maanpeiteruusu Sommarwindin luulin myös kuolleen, mutta ilokseni se ilmaantuikin penkistä ja kukki muutamalla hyvin kauniilla kukalla. 
                               

6 kommenttia: