Translate

maanantai 20. maaliskuuta 2023

Hiihdot taisivat olla tässä

Vielä perjantaina pääsin läheiselle pellolle hiihtämään, mutta nyt taitavat hiihdot olla tältä talvelta ohi ellei uutta lunta sitten ole vielä tulossa.

Aiemmin pellolla on voinut hiihtää vain perinteistä hiihtoa, mutta sateiden myötä hangen pinta muuttui kantavaksi ja kovaksi. Harmikseni vain pari kertaa pääsin hiihtämään vapaahiihtoa, mutta nautinto olikin sitten sitä suurempi.


Kuten aiemminkin olen todennut, on tosi kiva päästä suoraan omalta pihalta pellolle hiihtämään. Kynnys liikkeelle lähtöönkin on matalampi, kuin jos lähtee kunnan hiihtokeskukseen, jonne joutuu menemään autolla.

 Omenapuiden ja tuijan alla näkyy jo alkavia pälvipaikkoja, mutta perennapenkit ovat vielä melko paksun kinoksen alla suojassa.

Mukavaa alkanutta uutta viikkoa.

18 kommenttia:

 1. Ihanan ulkoilullinen postaus. Kyllä näkee hangen pinnasta, että siellä on hiihdetty ahkerasti. 😀
  Täällä on vielä reilusti lunta, ja lisää tulee tänäänkin, tosin aika kosteassa muodossa.
  Mukavaa uutta viikkoa! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on ollut hyvin pilvistä ja sumuista ja hetken aikaa sitten alkoi satamaan vettä. ☔️☔️. Lumet taitavat saada nyt kyytiä?
   Kiitos samoin Sara.

   Poista
 2. The flower beds are covered with snow in my garden too, Anemone. It's wonderful that you could ski this winter. I think you have a good health!

  VastaaPoista
 3. On hienoa päästä suksille ihan kotiovelta, minäkin nautin aina kun pääsee jäälle hiihtämään vapaata.

  VastaaPoista
 4. Hyvät kelit on hiiholle ollu. Meillä tällä kylällä on hyvät ajetut latuset, molemmille lajeille. Ja järvelle piäsöö kanssa. Vapaa ei oo hallussa miulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mitkä hienot olosuhteet ja hiihtoladut. Kyllä kelpaa.

   Poista
 5. On se hyvä ku joku jaksaa. Mun sukset o ollu jo liki 40vuatta vanhantuvan orsilla syntymäkotona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä innostuin hiihdosta uudelleen, kun opettelin vapaahiihdon salat.

   Poista
 6. Meilläkin sataa vettä ja räntää vuorotellen. Kinosta on katolla noin 60 cm. Ukkeli jo pudotteli enimpiä, ennenkuin katto notkahtaa. Jäälle ei taida olla enää asiaa. Varmaankin vettä on paljon jään päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään täällä meillä on puolestaan paistanut aurinko. Eipä taida jäälle tosiaankaan olla enää ainakaan kovin pitkään asiaa.

   Poista
 7. Hanki on kantanut täälläkin monena päivänä ja hiihtämään pääsisi myös meillä mökillä suoraan pellolle. Mutta eipä ole tullut hiihdettyä moneen vuoteen .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt täällä meillä sataa parhaillan taas lunta, joten pääseeköhän tässä vielä hiihtämään?

   Poista