Translate

perjantai 16. kesäkuuta 2023

Koska kukkii haaste

Nyt täytyy tunnustaa, että "Koska kukkii haaste" meni tällä kertaa osaltani niin sanotusti hieman pipariksi, koska en seurannut veikkaamieni kasvien kukinnan alkamista tarpeeksi tarkoin. 


Krookuksien kukinnan veikkasin alkavan 10.4 ja kukinta alkoi Ensimmäiset krookukset postauksen mukaan 9.4. 

Sinililjojen kukinnan veikkasin alkavan 19.4.  Kevättöitä postaukseni mukaan kukinta oli alkanut 25.4


Magnolian veikkasin aloittavan kukintansa 10.5. ja kukinta alkoi Vihdoin lämmintä postaukseni mukaan 9.5. En tosin oikein tiedä hyväksytäänkö tätä vielä kukinnaksi?

Pihaesikon taas veikkasin kukkivan toukokuun 14 päivä. Parhaillaan kukintavuorossa postauksessa pihaesikot kukkivat jo täyttä päätä. Enpä muistanut seurata kukinnan alkamista tarpeeksi ajoissa.

Haasteen sain Rikkaruohoelämää - blogin Betweeniltä sekä Tutkimusmetsän puutarha-blogin Marjukalta.
Hiidenkiven puutarha-blogin Minna on haasteen alullepanija.

Mukavaa viikonloppua kaikille.

6 kommenttia:

 1. Ei varmahankaa nii vakavaa oo, vaikka pikkuusen ohi meniki. Hyvin sait kuitenki kukinnat kiinni vanhojen postausten kautta. Eikä nii pahasti mettähän mennykkää.

  VastaaPoista
 2. Ihan leikkimielellähän haasteisiin yleensä tartutaan. Ilman kukinnan alkamisen tarkistamista postauksistani, olisin ehkä joutunut jättämään väliin koko mukavan haasteen.

  VastaaPoista
 3. Hyvin veikkasit ja löysit tiedot noinkin. Minäkin olin monesti ihan lähellä unohtaa tarkkailun, sillä kevät ja alkukesä on aina niin kiireistä ja monta hommaa on kesken samaan aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogi on kyllä hyvä kalenteri, josta voi tarkastaa tarvittaessa monta asiaa.

   Poista
 4. Sinulla osui veikkaukset hyvin. Minusta myös kuvasi magnolia täyttää hyvin kukinnan ehdot. Aina ei millään ehdi kaikkia asioita toteuttaa jonkun aikataulun mukaan. Hyvin ehdit loppuyhteenvetosi kanssa, sillä kukintahaaste on vielä tuoreessa muistissa.

  VastaaPoista
 5. Magnolia on kyllä niin lähellä aukinaista, että kyllä minusta sen voi jo laskea aloittaneeksi kukinnan. Ellet sitten halua ottaa varman päälle ja laittaa kukinnan alkaneeksi 10.5, jolloin saisit napakympin :) Hyvin lähelle sait kyllä nuo kaikki veikkauksesi osumaan.

  VastaaPoista